NYHET! Active Collagen – Med gurkemeie!

Active Collagen er et produkt spesielt utviklet for muskler og ledd.

Prøv Active Collagen i 2 måneder
til HALV PRIS! Kun 174,-

BESTILL HER

Jeg valgte Active Collagen!

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen, med hjelp av Active Collagen blir den enda bedre. Jeg kan varmt anbefale dere Active Collagen.

LES MER

NYHET! Med gurkemeie!

Vi har utviklet et produkt som består av en meget sterk kombinasjon av det beste naturen har å tilby, både udenaturert (naturlig) kollagen, gurkemeie (curcumin), mangan og kobber, i tillegg vitaminene C og D.

LES MER

For muskler og ledd

Hele 25 % av den norske befolkningen sliter med udefinerbare muskel- og skjelettplager (kilde: SSB). Kosttilskuddet Active Collagen er derfor skreddersydd med tanke på å bevare velfungerende ledd, muskler, knokler og bindevev.

LES MER

Active Collagen – ett unikt muskel og leddprodukt!

Active Collagen består av en meget sterk kombinasjon av det beste naturen har å by på, både udenaturert kollagen, curcumin (gurkemeie), mangan og kobber, i tillegg vitaminene C og D. Active Collagen er et muskel -og leddprodukt som har som mål å bevare smidighet og mobilitet i kroppen. Kosttilskuddet er nøye sammensatt av ulike virkestoffer – virkestoffer med dokumentert effekt i kroppen.

Active Collagen er spesielt utviklet for å lindre og redusere aldersrelaterte utfordringer knyttet til muskler og ledd. Active Collagen er utviklet og produsert i Norge.

BESTILL HER
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen til halv pris!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending til HALV PRIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.