Nye Active Collagen med gurkemeie

Det nye norske kosttilskuddet med dokumentert effekt på muskler, ledd og immunsystem.

BESTILL GRATIS HER

Gunn tar Active Collagen jevnlig. – Jeg valgte dette kosttilskuddet på grunn den unike sammensetningen av ingredienser!

Gunn er en aktiv dame fra Oslo, hun elsker turer i skog og mark, hun tar også større utfordringer som Galdhøpiggen og Preikestolen. For å opprettholde gode knær og smidige ledd har hun tatt Active Collagen jevnlig over tid, dette har gitt veldig gode resultater. Gunn valgte Active Collagen da hun så det inneholdt kollagen, gurkemeie, mangan, kobber, C og D vitamin, disse ingrediensene har hjulpet godt før, og nå når jeg får alle i ett produkt var valget enkelt.

PRØV GRATIS HER

Active Collagen er utviklet og produsert av en norsk kvalitetsleverandør. -Vi har hørt på dere og samtidig undersøkt markedet for å sette i sammen det beste kosttilskuddet med dokumentert virkning. Active Collagen opprettholder smidigheten i muskler og ledd og styrker immunforsvaret.

Endelig et effektivt kosttilskudd med alle ingrediensene jeg har hatt så god erfaring med fra før, men nå i ett og samme produkt! Jeg anbefaler dere å prøve Active Collagen!

 

Kollagen er en av kroppens viktigste proteiner og finnes i brusk, leddbånd og bein, der den bl.a. virker som en støtdemper. Active Collagen inneholder udenaturert kollagen type II, udenaturertinnebærer at den er i sin naturlige form og ikke er kjemisk behandlet.

Etter fylte 30 år avtar kollagenproduksjonen vår i kombinasjon med at kroppen reduserer evnen vår til å ta opp proteinet. Dermed forsvinner mye av den naturlige smidigheten. Og mange vil oppleve en økning i udefinerbare muskel-og leddplager.

Gurkemeie eller curcuminen om du vil, er et velkjent naturpreparat. Gurkemeie er en urt og stammer fra India. Den har blitt brukt mot ulike plager og symptomer i over 4000 år og har sterkt fotfeste i naturmedisin.

I senere tid har det blitt gjort forskning som kan tyde på at virkestoffet curcuminen kan ha lindrende effekt på ømme og stive ledd, og gurkemeie anses i dag for å være et godt supplement ved behandling av svake leddplager og andre aldersrelaterte problemer.

(Gurkemeien har et høyt innhold av antioksidanter og curcumin anslåes å være 30 ganger så kraftig som zingeron, en antioksidantforbindelse i ingefær).

I tillegg til kollagen og gurkemeie inneholder også Active Collagen C-vitamin, D-vitamin, mangan og kobber. En unik sammensetning med det beste naturen har å tilby.

PRØV GRATIS HER
Gunn bruker Active Collagen daglig og har fått gode resultater!

Jeg bruker Active Collagen daglig, anbefaler alle andre å prøve dette!
Gunn fra Oslo

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Jeg er veldig glad for at jeg valgte Active Collagen, nå er jeg enda mer aktiv enn før!
Edgar fra Stavanger

Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt nå! Fyll ut skjema nedenfor så sender vi deg Active Collagen GRATIS! Kun porto 79,- Ingen binding!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.