Active Collagen – Ett muskel og leddprodukt

Active Collagen består av en kombinasjon av det beste naturen har å by på, både kollagen, curcumin (gurkemeie), mangan og kobber, i tillegg til vitaminene C og D.

Active Collagen innholdsfortegnelse:
Active Collagen med gurkemeie - Prøv dobbel dose gratis idag

Om inneholdet i Active Collagen:

Gurkemeie er et krydder av en flerårig plante som hører til ingefærfamilien. Krydderet er laget av plantens rotknoll som har blitt tørket og malt. Planten stammer fra Sørøst-Asia.

Active Collagen med gurkemeie (curcumin)

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, 70 % av proteinet i brusken består av kollagen og kollagen fungerer som en støtdemper i alle ledd. Kollagen har en sentral funksjon i kroppens ledd, og finnes b.la. i fingre, hofter og knær.

Mangan – Et voksent menneske har ca. 10-20 mg. mangan i kroppen. Mineralet mangan finnes i størst grad i benmasse og i mitokondrierike organer som lever, bukspyttkjertel og i nyrer. Mangans funksjon i kroppen er som kofaktor for en rekke enzymer, deriblant enzymer som er involvert i oppbygging av proteiner, mucopolysakkarider (slim) og kolesterol. Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber – Ett menneske har normalt ca. 70 milligram kobber i kroppen, fordelt i muskler, hjerne, lever og blod. Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Kobber fremmer i tillegg dannelsen av hemoglobin i de røde blodcellene som transporterer oksygen i blodet, og bedrer de røde blodcellene (hemoglobin) sitt opptak av jern. Andre viktige funksjoner er mineralisering av skjelettet, dannelse av pigment (melanin) og regulering av kroppstemperatur.

Vitamin C også kalt askorbinsyre, tilhører gruppen «vannløselige vitaminer». Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitaminet er også nødvendig for å kunne regulere kroppens opptak av jern. Vitamin C er dessuten en antioksidant, som sammen med vitamin E bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff.

Vitamin D er godt for muskler og ledd, og for immunforsvaret. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon og verdi.

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Jeg valgte Active Collagen!

Edgar (67) er en aktiv pensjonist, nå ville han prøve noe nytt. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg bruker det hver dag og er kjempefornøyd, jeg anbefaler dere å prøve Active Collagen!

LES MER

Active Collagen – Kosttilskudd for muskler og ledd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av ingredienser.

BESTILL HER
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.