Active Collagen – det nye unike kosttilskuddet for muskler og ledd. 

Active Collagen er et muskel -og leddprodukt som bevarer smidighet og mobilitet i kroppen. Kosttilskuddet er nøye sammensatt av ulike virkestoffer – virkestoffer med dokumentert effekt i kroppen.

Active Collagen innholder:

Active Collagen - Ett kosttilskudd for muskler og ledd

Anbefalt dagsdose 1 – 2 tabletter.

Kollagen er en av kroppens viktigste proteiner og finnes i brusk, leddbånd og bein, der den bl.a. virker som en støtdemper. Active Collagen inneholder udenaturert kollagen type II, udenaturert innebærer at den er i sin naturlige form og ikke er kjemisk behandlet.

Active Collagen inneholder CartiCol® kollagen type II som gjennom studier* har vist positiv effekt på økt bevegelighet i kneleddet. CartiCol® Kollagen type II har 100 ganger bedre effekt enn hydrolysert kollagen.

Gurkemeie har vært brukt i over 4000 år som naturmedisin for å behandle en mengde ulike symptomer. Nyere forskning kan også tyde på at virkestoffet i gurkemeie, curcumin, kan ha en lindrende virkning på ømme og stive ledd. Gurkemeie anses derfor i dag å være et godt alternativt/supplement ved behandling av svake leddplager.

Active Collagen med gurkemeie (curcumin)

Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Andre viktige funksjoner er mineralisering av skjelettet, dannelse av pigment (melanin) og regulering av kroppstemperatur.

Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitamin C er dessuten en antioksidant, som sammen med vitamin E bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff.

Vitamin D – Den viktige funksjonen for vitamin D er å sikre nok opptak av kalsium fra tarmen, og tilstrekkelig med vitamin D fra barndommen av har betydning for å kunne unngå beinskjørhet i eldre år.

Husk!
Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Husk å informere legene din om bruk av kosttilskudd hvis du bruker reseptbelagte legemidler.

Produktet passer for laktoseintolerante mennesker.

Produktet skal oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn.

Ingredienser: Gurkemeie ekstrakt (Curcuma longa), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), askorbinsyre (vitamin C), stabilisator (croscaramellose, stearinsyre), udenaturert type II kollagen (fra kylling), anti-klumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), mangansitrat, kopperglukonat, vitamin D3.

Endelig bedre knær!

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Knærne og leddene føles mye bedre nå! Jeg er veldig glad for at jeg valgte Active Collagen!

LES MER

Active Collagen – det beste produktet for muskler og ledd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

LES MER
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.