Active Collagen – formulert for å redusere plager knyttet til muskler og ledd

Active Collagen er spesielt utviklet for å redusere plager knyttet til muskler og ledd, og inneholder en unik kombinasjon av ingredienser.

Active Collagen innholder:
Active Collagen - Ett kosttilskudd for muskler og ledd
Anbefalt dagsdose 1 – 2 tabletter.

Kollagen er en av kroppens viktigste proteiner og finnes i brusk, leddbånd og bein, der den bl.a. virker som en støtdemper. Active Collagen inneholder udenaturert kollagen type II, udenaturert innebærer at den er i sin naturlige form og ikke er kjemisk behandlet.

Active Collagen inneholder CartiCol® kollagen type II som gjennom studier* har vist positiv effekt på økt bevegelighet i kneleddet. CartiCol® Kollagen type II har 100 ganger bedre effekt enn hydrolysert kollagen.

Gurkemeie har vært brukt i over 4000 år som naturmedisin for å behandle en mengde ulike symptomer. Nyere forskning kan også tyde på at virkestoffet i gurkemeie, curcumin, kan ha en lindrende virkning på ømme og stive ledd. Gurkemeie anses derfor i dag å være et godt alternativt/supplement ved behandling av svake leddplager.

Active Collagen med gurkemeie (curcumin)

Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Andre viktige funksjoner er mineralisering av skjelettet, dannelse av pigment (melanin) og regulering av kroppstemperatur.

Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitamin C er dessuten en antioksidant, som sammen med vitamin E bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff.

Vitamin D – Den viktige funksjonen for vitamin D er å sikre nok opptak av kalsium fra tarmen, og tilstrekkelig med vitamin D fra barndommen av har betydning for å kunne unngå beinskjørhet i eldre år.

Husk!
Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Husk å informere legene din om bruk av kosttilskudd hvis du bruker reseptbelagte legemidler.

Produktet passer for laktoseintolerante mennesker.

Produktet skal oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn.

Ingredienser: Gurkemeie ekstrakt (Curcuma longa), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), askorbinsyre (vitamin C), stabilisator (croscaramellose, stearinsyre), udenaturert type II kollagen (fra kylling), anti-klumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), mangansitrat, kopperglukonat, vitamin D3.

PRØV GRATIS NÅ!
Bestill Active Collagen idag!

– ditt nye kosttilskudd for ledd og muskler

Active Collagen leveres trygt helt hjem til deg!

Relaterte artikler:

Edgar 67
Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen, nå med hjelp av Active Collagen blir den enda bedre.

LES MER

Ett kosttilskudd for muskler og ledd
Hele 25 prosent av den norske befolkningen sliter med udefinerbare muskel- og skjelettplager (SSB). Kosttilskuddet Active Collagen er derfor skreddersydd med tanke på å bevare velfungerende ledd, muskler, knokler og bindevev.

LES MER