– Prøv det nye norske kosttilskuddet Active Collagen for muskler og ledd

Active Collagen er et norskutviklet produkt formulert for å motvirke og forebygge utfordringer knyttet til muskler og ledd. Med ingredienser som gurkemeie og kollagen er dette det ypperste naturen har å by på.

– Vi ønsket å lage det best mulig produktet for de med muskler- og leddplager, sier den norske utvikleren av Active Collagen. Og nevner kollagen og gurkemeie som to av heltene når det kommer til ingredienser.

– Det er per i dag ingen andre norske kosttilskudd som har akkurat denne kombinasjonen i sine kosttilskudd. Noe som gjør det unikt.

Kroppens kollagen produksjon avtar fra fylte 30 år
Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen, hele 70 prosent av proteinet i brusk består av kollagen. Brusk virker som en naturlige støtdempere i alle kroppens ledd og akkurat derfor anses kollagen som den viktigste bestanddelen i opprettholdelse av brusk, leddbånd, sener og bein.

Bestill her til halv pris!

Etter fylte 30 år avtar kollagenproduksjonen vår i kombinasjon med at kroppen reduserer evnen vår til å ta opp proteinet. Dermed forsvinner mye av den naturlige smidigheten. Og mange vil oppleve en økning i udefinerbare muskel-og leddplager. Prøv Active Collagen idag og gjør noe med dette!

Kort fortalt er kollagen limet i kroppen og utgjør til sammen en tredjedel av kroppens proteiner og er den viktigste byggeklossen i brusk, ledd, muskler og hud. Men med over 20 typer kollagen er det noen typer som er viktigere å få i seg enn andre. Type en og to er de som anses som viktigst.

Active Collagen inneholder CartiCol collagen type II
Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type (2) kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

CartiCol® stimulerer til regenerering av brusk i leddene, reduserer leddstivhet og smerte. CartiCol® kollagen kan også bidra til å redusere og forebygge inflammatoriske reaksjoner.

Active Collagen inneholder også gurkemeie – et velkjent naturpreparat
Men det er ikke bare kollagen som spiller en rolle i utviklingen av et godt kosttilskudd. Der mange går for ingredienser slik som nype, blåbær og andre naturlige ingredienser har Active Collagen-teamet valgt gurkemeie som en ekstra potent og naturlig ingrediens.

Gurkemeie er en urt og stammer fra India. Den har blitt brukt mot ulike plager og symptomer i over 4000 år og har sterkt fotfeste i naturmedisin.

I senere tid har det blitt gjort forskning som kan tyde på at virkestoffet curcuminen kan ha lindrende effekt på ømme og stive ledd, og gurkemeie anses i dag for å være et godt supplement ved behandling av svake leddplager og andre aldersrelaterte problemer.

En stor fordel med udenaturert kollagen type II er at den virker i så lave doser som 30-40mg / dag. Den er derfor mye mer effektivt enn hydrolyserte kollagenprodukter, som bare virker som byggesteiner for brusk ved høye doser på opp til10 gram / dag.

Active Collagen ble lansert på det norske markedet nå i mai og har allerede blitt en stor suksess.

Endelig bedre knær!

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Knærne og leddene føles mye bedre nå! Jeg er veldig glad for at jeg valgte Active Collagen!

LES MER

Stive og vonde knær?

Carticol® kollagen er dokumentert 100 ganger mer effektiv en hydrolisert kollagen.

LES MER
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.