Gunn er en aktiv og positiv pensjonist som både går og sykler turer i marka!

Med to voksne barn og fem flotte barnebarn har Gunn nok å ta seg til, men hun finner fortsatt tid til både gå og sykkelturer i marka. Når hun skulle velge ett kosttilskudd for muskler og ledd var det vikt for henne å finne et produkt som innehold både collagen og gurkemeie, i tillegg til C & D vitaminer, valget falt naturlig på det norskutviklede produktet Active Collagen.

Gunn har tatt Active Collagen i over 2 år og er kjempe fornøyd med produktet; «Det dekker mine behov til et kosttilskudd»

Problemer med knærne? Active Collgen -ett kosttilskudd for muskler og ledd

Om inneholdet i Active Collagen

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, 70 % av proteinet i brusken består av kollagen og kollagen fungerer som en støtdemper i alle ledd.

Gurkemeie
er et krydder av en flerårig plante som hører til ingefærfamilien. Krydderet er laget av plantens rotknoll som har blitt tørket og malt. Planten stammer fra Sørøst-Asia.

Active Collagen med gurkemeie (curcumin)

Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Mangans funksjon i kroppen er som kofaktor for en rekke enzymer, deriblant enzymer som er involvert i oppbygging av proteiner, mucopolysakkarider (slim) og kolesterol.

Kobber bidrar til å opprettholde normalt bindevev. Kobber bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Ett menneske har normalt ca. 70 milligram kobber i kroppen, fordelt i muskler, hjerne, lever og blod. Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Kobber fremmer i tillegg dannelsen av hemoglobin i de røde blodcellene som transporterer oksygen i blodet, og bedrer de røde blodcellene (hemoglobin) sitt opptak av jern.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon. Vitamin C er også nødvendig for å kunne regulere kroppens opptak av jern. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Vitamin D er godt for muskler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon og verdi.

 

Jeg valgte Active Collagen!

Edgar (67) er en aktiv pensjonist, nå ville han prøve noe nytt. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg bruker det hver dag og er kjempefornøyd, jeg anbefaler dere å prøve Active Collagen!

Les mer

Active Collagen – Ett nytt kollagenprodukt

Active Collagen er et nytt kollagenprodukt. Med ingredienser som gurkemeie og kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av ingredienser.

Bestill her
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.