Etter to alvorlige ulykker og flere operasjoner, levde jeg et inaktivt liv.

Gunn er en voksen dame, med to voksne barn og fem aktive barnebarn. Gunn var selv en aktiv og veltrent dame i sin tidlig ungdom, men hun fikk livet snudd opp ned etter to alvorlige ulykker. En i bil og en på motorsykkel. Hun gjennomgikk flere store operasjoner, og kroppen sa til slutt stopp.

Når jeg først bestemte meg for å begynne med et kosttilskudd falt valget helt naturlig på Active Collagen og jeg anbefaler alle å prøve dette; sier Gunn. I dag lever hun et godt og aktivt liv, med stor iver og glede legger hun ut på lengre sykkelturer i skog og mark. Hverdagen er hektisk for den glade pensjonisten, det er mye å ta del i og glede seg over med fem aktive barnebarn som driver med alt fra turning til terrengsykling. 

Problemer med knærne? Active Collgen -ett kosttilskudd for muskler og ledd

Gunn og mannen har et nydelig hus i Spania, og benytter enhver anledning til å nyte aktive og late dager i Solens land. I området der de har hus, er det mye flott natur og mange spennende fjelltopper som skal bestiges. Det er viktig å holde seg aktiv, selv om man har ferie, det blir mye god mat og lange dager på stranden, så da er det deilig å kunne ta en fjelltur eller sykkeltur i nærmiljøet; sier Gunn.

Det er ikke bare i Spania Gunn igjen har begynt å glede seg over fjellturer, og mang en fjelltopp er beseiret i den senere tid. Med mot i brøstet og sterke ben ble både Galdhøpiggen; Norges og Nord Europas høyeste fjelltopp, Gaustadtoppen og Prekestolen besteget – det er mestring og gir stor livsglede å endelig kunne gjennomføre en mangeårig drøm, sier Gunn.

Active Collagen har etter lanseringen allerede blitt en stor suksess! 

Active Collagen består av en kombinasjon av det beste naturen har å by på, både kollagen, curcumin (gurkemeie), mangan og kobber, i tillegg til vitaminene C og D.

Gurkemeie
er en spennende ingrediens kjent fra Asia hvor urten har blitt brukt i mange hundre år. Gurkemeie inneholder curcumin.

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, 70 % av proteinet i brusken består av kollagen og kollagen fungerer som en støtdemper i alle ledd.. Kollagen har en sentral funksjon i kroppens ledd, og finnes b.la. i fingre, hofter og knær.

Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Kobber fremmer i tillegg dannelsen av hemoglobin i de røde blodcellene som transporterer oksygen i blodet, og bedrer de røde blodcellene (hemoglobin) sitt opptak av jern.

Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitaminet er også nødvendig for å kunne regulere kroppens opptak av jern. Vitamin C er dessuten en antioksidant.

Vitamin D er godt for muskler og ledd, og for immunforsvaret. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og opprettholde normale knokler.

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Jeg valgte Active Collagen!

Edgar (67) er en aktiv pensjonist, nå ville han prøve noe nytt. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg bruker det hver dag og er kjempefornøyd, jeg anbefaler dere å prøve Active Collagen!

Les mer

Active Collagen – et norsk unikt kosttilskudd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av ingredienser.

Bestill her
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.