Gunn sverger til nytt kollagenprodukt for å holde seg aktiv! 

Gunn er historien om den svært aktive og veltrente jenta som fikk livet snudd på hodet, etter to ulykker, en i bil og en på motorsykkel, og diverse operasjoner sa kroppen stopp.

Gunn var aktiv landeveissykelist og hadde trent for Trondheim-Oslo, men en bekkenskade i forbindelse med en kollisjon satte en effektiv stopper for det. Faktisk kunne hun ikke sitte på en sykkel på mange år.

Etter flere operasjoner og store utfordringer med muskel og skjelettplager, noe som har ført til en inaktiv tilværelse, har hun endelig kommet seg i aktivitet igjen. Inaktiviteten ble byttet ut med gåturer i skog og fjell, både Galdhøpiggen, Gaustatoppen og Prekestolen har blitt «besteget» de siste årene. I fjor ble en ny milepæl da Gunn gikk til innkjøp av en sykkel og nå blir skog og mark utforsket på to hjul.

Problemer med knærne? Active Collgen -ett kosttilskudd for muskler og ledd

For å holde leddene myke og bevegelige sverger Gunn til Active Collagen med udenaturert collagen type II og vidunder ingrediensen gurkemeie.

Active Collagen – formulert for å redusere plager knyttet til muskler og ledd

Active Collagen inneholder CartiCol collagen type II
Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type (2) kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

CartiCol® stimulerer til regenerering av brusk i leddene, reduserer leddstivhet og smerte. CartiCol® kollagen kan også bidra til å redusere og forebygge inflammatoriske reaksjoner.

En stor fordel med udenaturert kollagen type II er at den virker i så lave doser som 30-40mg / dag. Den er derfor mye mer effektivt enn hydrolyserte kollagenprodukter, som bare virker som byggesteiner for brusk ved høye doser på opp til 10 gram / dag.

Kroppens kollagen produksjon avtar fra fylte 30 år
Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen, hele 70 prosent av proteinet i brusk består av kollagen. Brusk virker som en naturlige støtdempere i alle kroppens ledd og akkurat derfor anses kollagen som den viktigste bestanddelen i opprettholdelse av brusk, leddbånd, sener og bein.

Etter fylte 30 år avtar kollagenproduksjonen vår i kombinasjon med at kroppen reduserer evnen vår til å ta opp proteinet. Dermed forsvinner mye av den naturlige smidigheten. Og mange vil oppleve en økning i udefinerbare muskel-og leddplager.

PRØV GRATIS HER

Men det er ikke bare kollagen som spiller en rolle i utviklingen av et godt kosttilskudd. Der mange går for ingredienser slik som nype, blåbær og andre naturlige ingredienser har Active Collagen-teamet valgt gurkemeie som en ekstra potent og naturlig ingrediens.

Active Collagen ble lansert på det norske markedet nå i mai og har allerede blitt en stor suksess. Nå kan dere prøve gratis!

–  Vi ser at Active Collagen virkelig treffer en nerve blant de med mindre muskel- og leddplager –  pågangen viser at brukerne virkelig vil ha dette som en del av sin hverdag. Mange har allerede fått gode resultater med Active Collagen.

Endelig bedre knær!

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Knærne og leddene føles mye bedre nå! Jeg er veldig glad for at jeg valgte Active Collagen!

Active Collagen – det beste produktet for muskler og ledd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

Bestill her
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.