Active Collagen har uten tvil gitt meg bedre livskvalitet, det kan jeg virkelig skrive under på!

Gunn 75 fra Oslo har vært aktiv og hatt hund i mange år, hun liker seg godt i skog og mark. Men med mye plager fra degenererte skiver i ryggen og artrose endret livet seg.

Hun har alltid vært opptatt av og har bred erfaring med naturmedisin og var på utkikk etter noe som kunne hjelpe mot plager i muskler og ledd, fortrinnsvis med gurkemeie. Så da en bekjent på Facebook delte en annonse om Active Collagen med gurkemeie, måtte Gunn også bestille, det var lett å prøve noe som kjente brukte.

-«Jeg blir aldri helt smertefri, men bedringen er stor».

Gunn startet med Active Collagen i juni 2019 og allerede på høsten merket hun stor bedring. Som hun sier -”jeg blir aldri helt smertefri, men bedringen er stor”. plagene har hun hatt i 40 år.

Active Collagen med gurkemeie

I området der hun bor er det mye oppoverbakker, og hun hadde så vondt at hun slet med å komme seg ut og inn av huset, kunne bare gå på flatmark med plagene i bena. Hun var så dårlig at hun i tillegg måtte ha vaskehjelp, men etter å ha kommet godt i gang med Active Collagen kom hun i så god form at hun hadde gjort rent hele huset til Påske.

Gunn hadde et opphold med bruken av Active Collagen nå i vinter og ble da merkbart dårligere. Etter å ha startet opp igjen ble plagene mindre igjen, og hun kan prioritere barnebarna, turer og pusling i hagen.

Bestill her til halv pris!

Active Collagen – formulert for å redusere plager knyttet til muskler og ledd

Active Collagen inneholder CartiCol collagen type II
Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type (2) kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

CartiCol® stimulerer til regenerering av brusk i leddene, reduserer leddstivhet og smerte. CartiCol® kollagen kan også bidra til å redusere og forebygge inflammatoriske reaksjoner.

En stor fordel med udenaturert kollagen type II er at den virker i så lave doser som 30-40mg / dag. Den er derfor mye mer effektivt enn hydrolyserte kollagenprodukter, som bare virker som byggesteiner for brusk ved høye doser på opp til 10 gram / dag.

Kroppens kollagen produksjon avtar fra fylte 30 år
Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen, hele 70 prosent av proteinet i brusk består av kollagen. Brusk virker som en naturlige støtdempere i alle kroppens ledd og akkurat derfor anses kollagen som den viktigste bestanddelen i opprettholdelse av brusk, leddbånd, sener og bein.

Etter fylte 30 år avtar kollagenproduksjonen vår i kombinasjon med at kroppen reduserer evnen vår til å ta opp proteinet. Dermed forsvinner mye av den naturlige smidigheten. Og mange vil oppleve en økning i udefinerbare muskel-og leddplager.

Men det er ikke bare kollagen som spiller en rolle i utviklingen av et godt kosttilskudd. Der mange går for ingredienser slik som nype, blåbær og andre naturlige ingredienser har Active Collagen-teamet valgt gurkemeie som en ekstra potent og naturlig ingrediens.

Gjør som Gunn, prøv en dobbel dose Active Collagen gratis nå!

Endelig bedre knær!

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Knærne og leddene føles mye bedre nå! Jeg er veldig glad for at jeg valgte Active Collagen!

Bestill her

Active Collagen – det beste produktet for muskler og ledd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

Bestill her
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen til halv pris!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending til HALV PRIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.