Edgar (67) fra Stavanger: – Jeg valgte Active Collagen!

– Glad for å prøve noe nytt!
Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen, nå med hjelp av Active Collagen blir den enda bedre.

Edgar (67) fra Stavanger har et langt yrkesliv bak seg som driftsleder. Nå, som pensjonist, nyter han en aktiv tilværelsen sammen med kjæresten og familien. – Jeg er mer travel nå enn det jeg noensinne har vært, forteller Edgar. Han reiser mye, og har leilighet i Tyrkia, bor i Oslo og har familie i Stavanger. Noe som gjør at han stadig er på farten i tillegg til de mange hobbyene han har.

– Jeg er veldig glad i å gå tur og liker spesielt godt å gå tur på fjellet, forteller han. For etter mange år som yrkesaktiv ville 67-åringen gjøre mer av det han likte aller best. – Jeg vil rett og slett ta igjen det jeg ikke fikk gjort så mye av som yrkesaktiv, slik som fotografi, fiske og fjellturer.

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Edgar liker å gå turer og tar gjerne med barnebarna.

Nå mener han at Active Collagen er med på å hjelpe han å opprettholde tempoet. Fordi god helse og en sterk kropp har alltid vært viktig for den travle pensjonisten.

Kampsport
– Jeg har vært veldig aktiv og har holdt på med sykling og sykkelløp – og etter fylte 40 begynte jeg med kampsport for å holde meg i form. Han forteller at han tok svart belte i karate og holdt på med den japanske kampsporten Taekwondo.

– Til sammen drev jeg med med kampsport i ca 15 år, forteller han stolt.

I tillegg til å holde seg aktiv, spiser han sundt og har alltid tatt vitaminer. Han har derfor stor tro på at Active Collagen skal være et naturlig tilskudd til hans daglige helse. Men det er plass til å kose seg. – Jeg er veldig glad i mat og koser meg gjerne med en sjokoladebit. Vekten holder jeg i sjakk med et vanlig Norsk kosthold, utdyper han.

Active Collagen hjelper han å opprettholde den gode formen, og at han beholder styrken og smidigheten. Jeg er glad for at jeg startet å bruke Active Collagen slik at jeg kan være like aktiv som før, sier han entusiastisk.

Prøv Active Collagen du også, nå får du hele 50% rabatt!

BESTILL HER

Reduserer aldersrelaterte problem
Dersom du i likhet med Edgar ønsker et kosttilskudd som hjelper deg å opprettholde normal knokkel -og muskelfunksjon, kan Active Collagen være løsningen.

Kosttilskuddet har en unik sammensetning av naturens beste ingredienser som hjelper deg med aldersrelaterte problemer som stive ledd og såre muskler. – Active Collagen består av gurkemeie, mangan og kobber, i tillegg til vitaminene C og D, derfor ville jeg starte med akkurat dette kosttilskuddet til fordel for andre, forteller den aktive pensjonisten. Disse ingrediensene i kombinasjon er det han mener han trenger for å holde seg frisk og rask. – Dette har fungert så godt for meg forteller han.

Visste du at:

  • Kollagen proteinet utgjør 70% av brusken og virker som en støtdemper i leddene
  • Studier viser at gurkemeie (curcumin) kan virke positivt på en rekke aldersrelaterte problemer som såre muskler og ledd
  • Mangan gir sterke knokler/ben
  • Vitamin D er god for muskler og energi
  • Vitamin C er godt for immunforsvar og energi
  • Etter 30-årsalderen synker kroppens produksjon av kollagen

«-Jeg er veldig glad for at jeg startet med Active Collagen, avslutter Edgar».

BESTILL NÅ

Bestill nå! Få 50% rabatt!

Nye Active Collagen med gurkemeie
– ditt nye kosttilskudd for ledd og muskler

Active Collagen leveres trygt helt hjem til deg!

Relaterte artikler:

Active Collagen - Kosttilskudd for muskler og ledd. Inneholder Collagen, gurkemeie, mangang, kobber C og D vitamin.

Active Collagen
– Et muskel og leddprodukt
I den norske befolkningen finnes det til enhver tid 25% kvinner og menn med muskel og skjelett plager. 

LES MER

Med Collagen og Gurkemeie
Utviklet og produsert i Norge, med en unik formulering av noen av naturens beste ingredienser.

LES MER