– Jeg valgte Active Collagen med dokumentert effekt på muskler og ledd. 

Edgar (67) fra Stavanger har et langt yrkesliv bak seg som driftsleder. Nå, som pensjonist, nyter han en aktiv tilværelsen sammen med kjæresten og familien.

– Jeg er mer travel nå enn det jeg noensinne har vært, forteller Edgar. Han reiser mye, og har leilighet i Tyrkia, bor i Oslo og har familie i Stavanger. Noe som gjør at han stadig er på farten i tillegg til de mange hobbyene han har.

– Jeg er veldig glad i å gå tur og liker spesielt godt å gå tur på fjellet, forteller han. For etter mange år som yrkesaktiv ville 67-åringen gjøre mer av det han likte aller best. – Jeg vil rett og slett ta igjen det jeg ikke fikk gjort så mye av som yrkesaktiv, slik som fotografi, fiske og fjellturer.

Kampsport
– Jeg har vært veldig aktiv og har holdt på med sykling og sykkelløp – og etter fylte 40 begynte jeg med kampsport for å holde meg i form. Han forteller at han tok svart belte i karate og holdt på med den japanske kampsporten Taekwondo. – Til sammen drev jeg med med kampsport i ca 15 år, forteller han stolt.

I tillegg til å holde seg aktiv, spiser han sundt og har alltid tatt vitaminer. Men det er plass til å kose seg. – Jeg er veldig glad i mat og koser meg gjerne med en sjokoladebit. Vekten holder jeg i sjakk med et vanlig Norsk kosthold, utdyper han.

– Jeg kan ikke klage på formen og slik akter jeg å ha det i mange år fremover!

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Edgar er en aktiv pensjonist og han sverger til Active Collagen.

Active Collagen består av en kombinasjon av det beste naturen har å by på, både kollagen, curcumin (gurkemeie), mangan og kobber, i tillegg til vitaminene C og D.

Gurkemeie
er en spennende ingrediens

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, 70 % av proteinet i brusken består av kollagen og kollagen fungerer som en støtdemper i alle ledd.. Kollagen har en sentral funksjon i kroppens ledd, og finnes b.la. i fingre, hofter og knær.

Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Kobber fremmer i tillegg dannelsen av hemoglobin i de røde blodcellene som transporterer oksygen i blodet, og bedrer de røde blodcellene (hemoglobin) sitt opptak av jern.

Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitaminet er også nødvendig for å kunne regulere kroppens opptak av jern. Vitamin C er dessuten en antioksidant.

Vitamin D er godt for muskler og ledd, og for immunforsvaret. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og opprettholde normale knokler.

Visste du at:

  • Kollagen proteinet utgjør 70% av brusken og virker som en støtdemper i leddene.
  • Etter 30-årsalderen synker kroppens produksjon av kollagen.
Gunn bruker Active Collagen daglig og har fått gode resultater!

Sverger til Active Collagen

Når jeg først bestemte meg for å begynne med et kosttilskudd falt valget helt naturlig på Active Collagen og jeg anbefaler alle å prøve dette; sier Gunn.

LES MER

Active Collagen – Norsk unikt kosttilskudd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

BESTILL HER
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.