– Jeg er veldig glad for at jeg startet med Active Collagen

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen, med hjelp av Active Collagen ble den enda bedre.

Edgar fra Stavanger har et langt yrkesliv bak seg som driftsleder. Nå, som pensjonist, nyter han en aktiv tilværelsen sammen med kjæresten og familien. – Jeg er mer travel nå enn det jeg noensinne har vært, forteller Edgar. Han reiser mye, og har leilighet i Tyrkia, bor i Oslo og har familie i Stavanger. Noe som gjør at han stadig er på farten i tillegg til de mange hobbyene han har.

– Jeg er veldig glad i å gå tur og liker spesielt godt å gå tur på fjellet, forteller han. For etter mange år som yrkesaktiv ville 67-åringen gjøre mer av det han likte aller best. – Jeg vil rett og slett ta igjen det jeg ikke fikk gjort så mye av som yrkesaktiv, slik som fotografi, fiske og fjellturer.

God helse og en sterk kropp alltid har vært viktig for den travle pensjonisten.

Kampsport
– Jeg har vært veldig aktiv og har holdt på med sykling og sykkelløp – og etter fylte 40 begynte jeg med kampsport for å holde meg i form. Han forteller at han tok svart belte i karate og holdt på med den japanske kampsporten Taekwondo.

– Til sammen drev jeg med med kampsport i ca 15 år, forteller han stolt.

I tillegg til å holde seg aktiv, spiser han sunt og har alltid tatt vitaminer. Han er derfor veldig glad for at Active Collagen er et naturlig tilskudd til hans daglige helse. Men det er plass til å kose seg. – Jeg er veldig glad i mat og koser meg gjerne med en sjokoladebit. Vekten holder jeg i sjakk med et vanlig Norsk kosthold, utdyper han.

 Jeg er så glad for at jeg startet å bruke Active Collagen slik at jeg kan være like aktiv som før, sier han entusiastisk.

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Edgar er en aktiv pensjonist og han sverger til Active Collagen.

Om inneholdet i Active Collagen:

  • Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, 70 % av proteinet i brusken består av kollagen og kollagen fungerer som en støtdemper i alle ledd.
  • Gurkemeie er et krydder av en flerårig plante som hører til ingefærfamilien. Krydderet er laget av plantens rotknoll som har blitt tørket og malt. Planten stammer fra Sørøst-Asia.
    Active Collagen med gurkemeie (curcumin)
  • Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Mangans funksjon i kroppen er som kofaktor for en rekke enzymer, deriblant enzymer som er involvert i oppbygging av proteiner, mucopolysakkarider (slim) og kolesterol.
  • Kobber bidrar til å opprettholde normalt bindevev. Kobber bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Ett menneske har normalt ca. 70 milligram kobber i kroppen, fordelt i muskler, hjerne, lever og blod. Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Kobber fremmer i tillegg dannelsen av hemoglobin i de røde blodcellene som transporterer oksygen i blodet, og bedrer de røde blodcellene (hemoglobin) sitt opptak av jern.
  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon. Vitamin C er også nødvendig for å kunne regulere kroppens opptak av jern. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
  • Vitamin D er godt for muskler. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon og verdi.

Visste du at:

Kollagen proteinet utgjør 70% av brusken og virker som en støtdemper i leddene.

Sverger til Active Collagen

Når jeg først bestemte meg for å begynne med et kosttilskudd falt valget helt naturlig på Active Collagen og jeg anbefaler alle å prøve dette; sier Gunn.

LES MER

Active Collagen – Ett nytt kollagenprodukt

Active Collagen er et nytt norsk kollagenprodukt. Med ingredienser som gurkemeie og kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av ingredienser.

BESTILL HER
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.