– Edgar opprettholder sin gode form med det nye norske kosttilskuddet Active Collagen

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen, med hjelp av Active Collagen er jeg nå mer aktiv enn noen gang.

Edgar fra Stavanger har et langt yrkesliv bak seg som driftsleder. Nå, som pensjonist, nyter han en aktiv tilværelsen sammen med kjæresten og familien. – Jeg er mer travel nå enn det jeg noensinne har vært, forteller Edgar.

– Jeg er veldig glad i å gå tur og liker spesielt godt å gå tur på fjellet, forteller han. For etter mange år som yrkesaktiv ville 67-åringen gjøre mer av det han likte aller best. – Jeg vil rett og slett ta igjen det jeg ikke fikk gjort så mye av som yrkesaktiv, slik som fotografi, fiske og fjellturer.

Active Collagen er med på å hjelpe han å opprettholde tempoet. Fordi god helse og en sterk kropp alltid har vært viktig for den travle pensjonisten.

Kampsport
– Jeg har vært veldig aktiv og har holdt på med sykling og sykkelløp – og etter fylte 40 begynte jeg med kampsport for å holde meg i form. Han forteller at han tok svart belte i karate og holdt på med den japanske kampsporten Taekwondo.

I tillegg til å holde seg aktiv, spiser han sunt og har alltid tatt vitaminer. Han er derfor veldig glad for at Active Collagen er et naturlig tilskudd til hans daglige helse. Men det er plass til å kose seg. – Jeg er veldig glad i mat og koser meg gjerne med en sjokoladebit.

Active Collagen hjelper Edgar med å opprettholde den gode formen, og beholder styrken og smidigheten i muskler og ledd. Jeg er glad for at jeg startet å bruke Active Collagen slik at jeg kan være like aktiv som før, sier han entusiastisk.

Reduserer aldersrelaterte problem
Dersom du i likhet med Edgar ønsker et kosttilskudd som hjelper deg å opprettholde normal knokkel -og muskelfunksjon, kan Active Collagen være løsningen. Gjør som Edgar og bestill Active Collagen til halv pris du også!

Visste du at:

  • Kollagen proteinet utgjør 70% av brusken og virker som en støtdemper i leddene
  • Studier viser at gurkemeie (curcumin) kan virke positivt på en rekke aldersrelaterte problemer som såre muskler og ledd
  • Mangan gir sterke knokler/ben
  • Vitamin D er god for muskler og energi
  • Vitamin C er godt for immunforsvar og energi
  • Etter 30-årsalderen synker kroppens produksjon av kollagen

Kosttilskuddet har en unik sammensetning av naturens beste ingredienser som hjelper deg med aldersrelaterte problemer som stive ledd og såre muskler. – Active Collagen består av kollagen, gurkemeie, mangan og kobber, i tillegg til vitaminene C og D, derfor ville jeg starte med akkurat dette kosttilskuddet til fordel for andre, forteller den aktive pensjonisten. Disse ingrediensene i kombinasjon er det han mener han trenger for å holde seg frisk og rask. – Dette har fungert så godt for meg forteller han.

«-Jeg anbefaler alle å prøve Active Collagen, avslutter Edgar».

Bestill nå! Få 50% rabatt!

Nye Active Collagen med gurkemeie
– ditt nye kosttilskudd for ledd og muskler

Relaterte artikler:

Active Collagen - med gurkemeie

Active Collagen med gurkemeie

Kosttilskuddet Active Collagen er en nyhet på det norske markedet. Med ingredienser som gurkemeie og kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av effektive og naturlige ingredienser.

LES MER