Leddsmerter? Stive knær? Active Collagen inneholder Carticol® kollagen som er dokumentert 100 ganger mer effektiv enn hydrolisert kollagen.

Kneleddet er et av de mest belastede leddene i kroppen, kneleddet tar i mot vekten av hele kroppen din, absorberer støtt og slag, og sørger for at du kan bøye nedre del av benet ditt.
For å smertefritt kunne gå, bevege seg, sette seg på huk eller flytte seg rundt så trenger man gode bevegelige knær. Dette har vi tenkt på når vi har satt sammen det nye norske kosttilskuddet Active Collagen.

PRØV GRATIS HER

Kneets bevegelighet måles normalt med et verktøy som heter goniometer, normal bevegelighet ligger i området fra 0 grader (rett ben) til 135 grader (helt bøyd ben).

De fleste normale aktiviteter krever mellom 0 og 117 grader bevegelse av kneet, vanlig gange krever fra 0 grader (rett ben) og opp til 60 grader bøyd ben.

Active Collgen -ett kosttilskudd for muskler og ledd
Graf 1: søylen viser gjennomsnittlig knelengdeforlengelse hos friske personer. Effekten av ikke-denaturert kollagen type II er klinisk studert hos friske, aktive voksne. De oransje søylene representerer de behandlet med udenaturert kollagen type II og de blå stavene representerer personer som har fått placebo.

Active Collagen inneholder CartiCol® kollagen type II som gjennom studier* har vist positiv effekt på økt bevegelighet i kneleddet.
CartiCol® udenaturert kollagen type II har 100 ganger bedre effekt enn hydrolysert kollagen. CartiCol® har dokumentert effekt i så lave doser som 30-40mg /dag, den er derfor mye mer effektivt enn hydrolyserte kollagenprodukter, som bare virker som byggesteiner for brusk ved høye doser på opp til10 gram/dag.

CartiCol® stimulerer til regenerering av brusk i leddene, reduserer leddstivhet og smerte. CartiCol® kollagen kan også bidra til å redusere og forebygge inflammatoriske reaksjoner.

Kroppens kollagen produksjon avtar fra fylte 30 år
Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen, hele 70 prosent av proteinet i brusk består av kollagen. Brusk virker som en naturlige støtdempere i alle kroppens ledd og akkurat derfor anses kollagen som den viktigste bestanddelen i opprettholdelse av brusk, leddbånd, sener og bein.

PRØV GRATIS HER

Etter fylte 30 år avtar kollagenproduksjonen vår i kombinasjon med at kroppen reduserer evnen vår til å ta opp proteinet. Dermed forsvinner mye av den naturlige smidigheten. Og mange vil oppleve en økning i udefinerbare muskel-og leddplager.

 

Active Collagen ble lansert på det norske markedet nå i mai og har allerede blitt en stor suksess. Nå kan også du få prøve gratis! (verdi 349,-)

–  Vi ser at Active Collagen virkelig treffer en nerve blant de med mindre muskel- og leddplager –  pågangen viser at brukerne virkelig vil ha dette som en del av sin hverdag. Mange har allerede fått gode resultater med Active Collagen.

Gunn er kjempefornøyd!
Gunn er historien om den svært aktive og veltrente jenta som fikk livet snudd på hodet, etter to ulykker, en i bil og en på motorsykkel, og diverse operasjoner sa kroppen stopp. Nå er hun igjen aktiv og bruker Active Collagen daglig!

Studien som viser hvorfor vi bruker Carticol® kollagen
En stor studie gjort av Hulshof Protein Technologies i Nederland forteller at Carticol® Kollagenet vi bruker i Active Collagen, er 100 ganger mer effektivt enn hydrolistert kollagen og har stor effekt selv i lave doser.

Bestill her
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen GRATIS!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending GRATIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.