Active Collagen – Ett muskel og leddprodukt

Active Collagen består av en kombinasjon av det beste naturen har å by på, både udenaturert kollagen, curcumin (gurkemeie), mangan og kobber, i tillegg til vitaminene C og D.

Gurkemeie er en spennende ingrediens som har vært brukt i over 4000 år som naturmedisin for å behandle en mengde ulike symptomer.

Active Collagen med gurkemeie (curcumin)

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, 70 % av proteinet i brusken består av kollagen og kollagen fungerer som en støtdemper i alle ledd. Kollagen har en sentral funksjon i kroppens ledd, og finnes b.la. i fingre, hofter og knær.

Mangan – Et voksent menneske har ca. 10-20 mg. mangan i kroppen. Mineralet mangan finnes i størst grad i benmasse og i mitokondrierike organer som lever, bukspyttkjertel og i nyrer. Mangans funksjon i kroppen er som kofaktor for en rekke enzymer, deriblant enzymer som er involvert i oppbygging av proteiner, mucopolysakkarider (slim) og kolesterol. Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber – Ett menneske har normalt ca. 70 milligram kobber i kroppen, fordelt i muskler, hjerne, lever og blod. Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Kobber fremmer i tillegg dannelsen av hemoglobin i de røde blodcellene som transporterer oksygen i blodet, og bedrer de røde blodcellene (hemoglobin) sitt opptak av jern. Andre viktige funksjoner er mineralisering av skjelettet, dannelse av pigment (melanin) og regulering av kroppstemperatur.

Vitamin C også kalt askorbinsyre, tilhører gruppen «vannløselige vitaminer». Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitaminet er også nødvendig for å kunne regulere kroppens opptak av jern. Vitamin C er dessuten en antioksidant, som sammen med vitamin E bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff.

Vitamin D er godt for muskler og ledd, og for immunforsvaret. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon og verdi.

Prøv Active Collagen GRATIS!

Unikt kosttilskudd for muskler og ledd.

BESTILL NÅ

Edgar er en aktiv pensjonist

Edgar fra Stavanger er en sprek 67 åring, han går turer hver dag, sykler ofte og har sort belte i Karate. Han tar Active Collagen hver dag og har oppnådd gode resultater.

Les mer om Edgar

Active Collagen – det beste produktet for muskler og ledd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

LES MER
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen til GRATIS!
Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.