Om Active Collagen – ett unikt muskel og leddprodukt

Active Collagen er spesielt utviklet for å lindre og redusere aldersrelaterte utfordringer knyttet til muskler og ledd.

Produktet er norsk utviklet og produseres hos Faun Pharma i Vestby rett utenfor Oslo.

Active Collagen består av en meget sterk kombinasjon av ingredienser med dokumentert effekt; udenaturert kollagen, curcumin (gurkemeie), mangan og kobber, i tillegg til de potente vitaminene C og D gir et produkt med god effekt.

Ingredienser i Active Collagen:

Gurkemeie
Nye studier har vist at curcumin (gurkemeie) kan virke positivt på en rekke aldersrelaterte problemer som for eksempel såre muskler og ledd. Gurkemeie har vært i bruk i over 4000 år som naturmedisin for å behandle en mengde ulike symptomer.

Active Collagen med gurkemeie (curcumin)

Gurkemeie er i gammel Indisk tradisjonell førvitenskaplig helsefilosofi kjent for å være gunstig ved ømme og stive ledd. Nyere forskning kan også tyde på at virkestoffet i gurkemeie, curcumin, kan ha en lindrende virkning på ømme og stive ledd. Gurkemeie anses derfor i dag å være et godt alternativt/supplement ved behandling av svake leddplager.

Kollagen
Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, 70 % av proteinet i brusken består av kollagen og kollagen fungerer som en støtdemper i alle ledd.. Kollagen har en sentral funksjon i kroppens ledd, og finnes b.la. i fingre, hofter og knær. Utfordringen er at kroppens produksjon av kollagen avtar allerede fra 30 års alderen.

Active Collagen inneholder udenaturert kollagen type II fra kylling, udenaturert kollagen betyr at du får i deg kollagen i naturlig form uten kjemisk bearbeiding av råvaren. Vi bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet og denne formen for kollagen lever opp til våre krav.

Mangan
Et voksent menneske har ca. 10-20 mg. mangan i kroppen. Mineralet mangan finnes i størst grad i benmasse og i mitokondrierike organer som lever, bukspyttkjertel og i nyrer. Mangans funksjon i kroppen er som kofaktor for en rekke enzymer, deriblant enzymer som er involvert i oppbygging av proteiner, mucopolysakkarider (slim) og kolesterol.

Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber
Ett menneske har normalt ca. 70 milligram kobber i kroppen, fordelt i muskler, hjerne, lever og blod. Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Kobber fremmer i tillegg dannelsen av hemoglobin i de røde blodcellene som transporterer oksygen i blodet, og bedrer de røde blodcellene (hemoglobin) sitt opptak av jern. Andre viktige funksjoner er mineralisering av skjelettet, dannelse av pigment (melanin) og regulering av kroppstemperatur.

Vitamin C 
også kalt askorbinsyre, tilhører gruppen «vannløselige vitaminer». Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitaminet er også nødvendig for å kunne regulere kroppens opptak av jern. Vitamin C er dessuten en antioksidant, som sammen med vitamin E bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff.

Vitamin D
Vitamin D er et fettløselig vitamin som lages i kroppen når sollys treffer huden. Den viktige funksjonen for vitamin D er å sikre nok opptak av kalsium fra tarmen, og tilstrekkelig med vitamin D fra barndommen av har betydning for å kunne unngå beinskjørhet i eldre år.

Active Collagen med gurkemeie (curcumin)

Prøv Active Collagen GRATIS!

Unikt kosttilskudd for muskler og ledd.

BESTILL NÅ
Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Edgar er en aktiv pensjonist

Edgar fra Stavanger er en sprek 67 åring, han går turer hver dag, sykler ofte og har sort belte i Karate. Han tar Active Collagen hver dag og har oppnådd gode resultater.

Les mer om Edgar
Active Collagen - Kosttilskudd for muskler og ledd. Inneholder Collagen, gurkemeie, mangang, kobber C og D vitamin.

Active Collagen – det beste produktet for muskler og ledd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

LES MER
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen til GRATIS!
Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.