– Ømme muskler og stive ledd? Slik opprettholder du smidigheten med Active Collagen

Active Collagen er et norskutviklet produkt formulert for å motvirke og forebygge utfordringer knyttet til muskler og ledd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

– Vi ønsket å lage det best mulig produktet for de med muskler- og leddplager, sier en den norske utvikleren av Active Collagen, Jørgen Røvig. Og nevner kollagen og gurkemeie som to av heltene når det kommer til ingredienser.

– Det er per i dag ingen andre norske kosttilskudd som har akkurat denne kombinasjonen i sine kosttilskudd. Noe som gjør det unikt, fastslår Røvig.

Kroppens kollagen produksjon avtar fra fylte 30 år
Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen, hele 70 prosent av proteinet i brusk består av kollagen. Brusk virker som en naturlige støtdempere i alle kroppens ledd og akkurat derfor anses kollagen som den viktigste bestanddelen i opprettholdelse av brusk, leddbånd, sener og bein.

Etter fylte 30 år avtar kollagenproduksjonen vår i kombinasjon med at kroppen reduserer evnen vår til å ta opp proteinet. Dermed forsvinner mye av den naturlige smidigheten. Og mange vil oppleve en økning i udefinerbare muskel-og leddplager.

Kort fortalt er kollagen limet i kroppen og utgjør til sammen en tredjedel av kroppens proteiner og er den viktigste byggeklossen i brusk, ledd, muskler og hud. Men med over 20 typer kollagen er det noen typer som er viktigere å få i seg enn andre. Type en og to er de som anses som viktigst.

Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type II kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

Gurkemeie – et velkjent naturpreparat
Men det er ikke bare kollagen som spiller en rolle i utviklingen av et godt kosttilskudd. Der mange går for ingredienser slik som nype, blåbær og andre naturlige ingredienser har Active Collagen-teamet valgt gurkemeie som en ekstra potent og naturlig ingrediens.

Gurkemeie er en urt og stammer fra India. Den har blitt brukt mot ulike plager og symptomer i over 4000 år og har sterkt fotfeste i naturmedisin.

I senere tid har det blitt gjort forskning som kan tyde på at virkestoffet curcuminen kan ha lindrende effekt på ømme og stive ledd, og gurkemeie anses i dag for å være et godt supplement ved behandling av svake leddplager og andre aldersrelaterte problemer.

I tillegg til kollagen og gurkemeie inneholder også Active Collagen: C-vitamin, D-vitamin, mangan og kobber.

Active Collagen ble lansert på det norske markedet nå i mai og har allerede blitt en stor suksess.

–  Vi ser at Active Collagen virkelig treffer en nerve blant de med mindre muskel- og leddplager –  pågangen viser at brukerne virkelig vil ha dette som en del av sin hverdag, avslutter Røvig.

Vi har nå et introduksjonstilbud til deg, prøv Active Collagen til halv pris!

Active Collagen med gurkemeie, mangan, kobber, kollagen, c og d vitamin

Bestill nå! Få 50% rabatt!

Nye Active Collagen med gurkemeie
– ditt nye kosttilskudd for ledd og muskler

Relaterte artikler:

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Jeg valgte Active Collagen

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen, med hjelp av Active Collagen ble den enda bedre.

LES MER