– Derfor er nyheten Active Collagen et unikt produkt for muskel- og leddplager!

Active Collagen er et nytt norskutviklet kosttilskudd for muskel- og leddplager. Med ingredienser som gurkemeie og kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

Mange sliter med muskel- og leddplager. I følge SSB (Statistisk Sentralbyrå) er det hele 25 prosent av den norske befolkningen som oppgir at de har plager av denne sorten – plager som ikke nødvendigvis er knyttet til en medisinsk diagnose, eller kan/skal behandles med medisiner.

Siden 70-tallet har økningen av langvarig sykdom økt betraktelig, og ifølge Folkehelseinstituttet sin rapport for 2018 er en av de viktigste årsakene til redusert helse blant annet muskel-og skjelettsykdommer. Men ikke alle plagene er en medisinsk diagnose.

Og det er denne gruppen, med en ikke diagnostisert sykdom, at den norske utvikleren av Active Collagen bestemte seg for å hjelpe med et spesialtilpasset kosttilskudd.

– Det er per i dag ingen andre norske kosttilskudd som har akkurat denne kombinasjonen med effektive ingredienser, noe som gjør Active Collagen unikt!

 

– Vi ønsket å lage det beste produktet for de med muskler- og leddplager, med kollagen og gurkemeie som de to viktigste ingrediensene.

Visste du at:

  • 25 prosent av den norske befolkningen sliter med muskel- og leddplager
  • fordelingen mellom menn og kvinner er ujevn – kvinner utgjør den største andelen
  • Uavhengig av kjønn er det aldersgruppen mellom 45-66 år som er mest berørt

Fallende kollagen nivåer
Visste du at kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen? Og at hele 70 prosent av proteinet i brusk består av kollagen? Brusk virker som en naturlige støtdempere i alle kroppens ledd. Akkurat derfor anses kollagen som den viktigste bestanddelen i opprettholdelse av brusk, leddbånd, sener og bein.

–  Det er viktig å opprettholde kroppens naturlige produksjon av kollagen, av flere årsaker enn èn.

Etter fylte 30 år avtar kollagenproduksjonen vår i kombinasjon med at kroppen reduserer evnen vår til å ta opp proteinet. Dermed forsvinner mye av den naturlige smidigheten. Og mange vil oppleve en økning i udefinerbare muskel-og leddplager.

Active Collagen med gurkemeie, mangan, kobber, kollagen, c og d vitamin
Kort fortalt er kollagen limet i kroppen og utgjør til sammen en tredjedel av kroppens proteiner og er den viktigste byggeklossen i brusk, ledd, muskler og hud. Men med over 20 typer kollagen er det noen typer som er viktigere å få i seg enn andre. Type en og to er de som anses som viktigst.

Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type (2) kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

– Vi bruker kun de beste ingredienser i Active Collagen!

Men det er ikke bare kollagen som spiller en rolle i utviklingen av et godt kosttilskudd. Der mange går for ingredienser slik som nype, blåbær og andre naturlige ingredienser har Active Collagen-teamet valgt gurkemeie som en ekstra effektiv og naturlig ingrediens.

Et velkjent naturpreparat
Gurkemeie, eller curcuminen om du vil, er et velkjent naturpreparat. Gurkemeie er en urt og stammer fra India. Den har blitt brukt mot ulike plager og symptomer i over 4000 år og har sterkt fotfeste i naturmedisin.

I senere tid har det blitt gjort forskning som kan tyde på at virkestoffet curcuminen kan ha lindrende effekt på ømme og stive ledd, og gurkemeie anses i dag for å være et godt supplement ved behandling av svake leddplager og andre aldersrelaterte problemer.

(Gurkemeien har et høyt innhold av antioksidanter og curcumin anslåes å være 30 ganger så kraftig som zingeron, en antioksidantforbindelse i ingefær.)

I tillegg til kollagen og gurkemeie inneholder også Active Collagen C-vitamin, D-vitamin, mangan og kobber.

–  Vi ser at Active Collagen virkelig treffer en nerve blant de med mindre muskel- og leddplager – pågangen viser at brukerne virkelig vil ha dette som en del av sin hverdag.

Active Collagen ble lansert på det norske markedet nå i mai og har allerede blitt en stor suksess. Nå kan du også prøve vårt nye kosttilskudd med 50% rabatt!

BESTILL HER

Glad jeg valgte Active Collagen

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen, med hjelp av Active Collagen ble den enda bedre.

Bestill her

Bevar smidigheten og mobiliteten

Active Collagen er et muskel -og leddprodukt som bevarer smidighet og mobilitet i kroppen. Kosttilskuddet er nøye sammensatt av ulike virkestoffer – virkestoffer med dokumentert effekt i kroppen.

Bestill her
Ja takk! Jeg prøver gjerne nye Active Collagen til halv pris!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending til HALV PRIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.