Stive og vonde knær?

Kneleddet er et av de mest belastede leddene i kroppen, kneleddet tar i mot vekten av hele kroppen din, absorberer støtt og slag, og sørger for at du kan bøye nedre del av benet ditt. For å smertefritt kunne gå, bevege seg, sette seg på huk eller flytte seg rundt så trenger man gode bevegelige knær. Dette har vi tenkt på når vi har satt sammen det nye norske kosttilskuddet Active Collagen.

Bestill her til halv pris!

Kneets bevegelighet måles normalt med et verktøy som heter goniometer, normal bevegelighet ligger i området fra 0 grader (rett ben) til 135 grader (helt bøyd ben).

De fleste normale aktiviteter krever mellom 0 og 117 grader bevegelse av kneet, vanlig gange krever fra 0 grader (rett ben) og opp til 60 grader bøyd ben.

Active Collgen -ett kosttilskudd for muskler og ledd
Graf 1:
søylen viser gjennomsnittlig knelengdeforlengelse hos friske personer. Effekten av ikke-denaturert kollagen type II er klinisk studert hos friske, aktive voksne. De oransje søylene representerer de behandlet med udenaturert kollagen type II og de blå stavene representerer personer som har fått placebo.

Active Collagen – formulert for å redusere plager knyttet til muskler og ledd

Active Collagen inneholder CartiCol collagen type II
Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type (2) kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

CartiCol® stimulerer til regenerering av brusk i leddene, reduserer leddstivhet og smerte. CartiCol® kollagen kan også bidra til å redusere og forebygge inflammatoriske reaksjoner.

En stor fordel med udenaturert kollagen type II er at den virker i så lave doser som 30-40mg / dag. Den er derfor mye mer effektivt enn hydrolyserte kollagenprodukter, som bare virker som byggesteiner for brusk ved høye doser på opp til 10 gram / dag.

Kroppens kollagen produksjon avtar fra fylte 30 år
Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen, hele 70 prosent av proteinet i brusk består av kollagen. Brusk virker som en naturlige støtdempere i alle kroppens ledd og akkurat derfor anses kollagen som den viktigste bestanddelen i opprettholdelse av brusk, leddbånd, sener og bein.

Etter fylte 30 år avtar kollagenproduksjonen vår i kombinasjon med at kroppen reduserer evnen vår til å ta opp proteinet. Dermed forsvinner mye av den naturlige smidigheten. Og mange vil oppleve en økning i udefinerbare muskel-og leddplager.

Men det er ikke bare kollagen som spiller en rolle i utviklingen av et godt kosttilskudd. Der mange går for ingredienser slik som nype, blåbær og andre naturlige ingredienser har Active Collagen-teamet valgt gurkemeie som en ekstra potent og naturlig ingrediens.

Active Collagen ble lansert på det norske markedet nå i mai og har allerede blitt en stor suksess.

–  Vi ser at Active Collagen virkelig treffer en nerve blant de med mindre muskel- og leddplager –  pågangen viser at brukerne virkelig vil ha dette som en del av sin hverdag. Mange har allerede fått gode resultater med Active Collagen.

Bestill her til halv pris!

Endelig bedre knær!

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Knærne og leddene føles mye bedre nå! Jeg er veldig glad for at jeg valgte Active Collagen!

Bestill her

Active Collagen – det beste produktet for muskler og ledd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

Bestill her
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen til halv pris!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending til HALV PRIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.