– Gode knær gir livskvalitet!

Kneleddet er et av de mest belastede leddene i kroppen, kneleddet tar i mot vekten av hele kroppen din, absorberer støtt og slag, og sørger for at du kan bøye nedre del av benet ditt. For å smertefritt kunne gå, bevege seg, sette seg på huk eller flytte seg rundt så trenger man gode bevegelige knær.

Kneets bevegelighet måles normalt med et verktøy som heter goniometer, normal bevegelighet ligger i området fra 0 grader (rett ben) til 135 grader (helt bøyd ben).

De fleste normale aktiviteter krever mellom 0 og 117 grader bevegelse av kneet, vanlig gange krever fra 0 grader (rett ben) og opp til 60 grader bøyd ben.

Active Collgen -ett kosttilskudd for muskler og ledd
Graf 1:
søylen viser gjennomsnittlig knelengdeforlengelse hos friske personer. Effekten av ikke-denaturert kollagen type II er klinisk studert hos friske, aktive voksne. De oransje søylene representerer de behandlet med udenaturert kollagen type II og de blå stavene representerer personer som har fått placebo.

Active Collagen inneholder CartiCol collagen type II
Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type (2) kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

CartiCol® stimulerer til regenerering av brusk i leddene, reduserer leddstivhet og smerte. CartiCol® kollagen kan også bidra til å redusere og forebygge inflammatoriske reaksjoner.

En stor fordel med udenaturert kollagen type II er at den virker i så lave doser som 30-40mg / dag. Den er derfor mye mer effektivt enn hydrolyserte kollagenprodukter, som bare virker som byggesteiner for brusk ved høye doser på opp til10 gram / dag.

CartiCol® er bedre enn glukosamin og kondroitin. En klinisk studie av ikke-denaturert kollagen type II indikerer en signifikant høyere effektivitet på 90 dager, når det gjelder smerte og stivhetsreduksjon (WOMACscore / VAS-metode) enn en dose av kondroitin + glukosamin (se referanser) – usikker på om vi skal ha med dette.

Active Collagen ble lansert på det norske markedet nå i mai og har allerede blitt en stor suksess.

–  Vi ser at Active Collagen virkelig treffer en nerve blant de med mindre muskel- og leddplager –  pågangen viser at brukerne virkelig vil ha dette som en del av sin hverdag, avslutter Røvig.

Vi har nå et introduksjonstilbud til deg, prøv Active Collagen til halv pris!

Active Collagen med gurkemeie, mangan, kobber, kollagen, c og d vitamin

Bestill nå! Få 50% rabatt!

Nye Active Collagen med gurkemeie
– ditt nye kosttilskudd for ledd og muskler

Relaterte artikler:

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Jeg valgte Active Collagen

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen, med hjelp av Active Collagen ble den enda bedre.

LES MER