– Edgar har beholdt styrken og smidigheten i knærne med nye Active Collagen

Edgar (67) ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen nå, leddene er mykere, jeg merker det spesielt i knærne!

– Jeg er veldig glad i å gå tur og liker spesielt godt å gå tur på fjellet, forteller han. For etter mange år som yrkesaktiv ville 67-åringen gjøre mer av det han likte aller best. – Jeg vil rett og slett ta igjen det jeg ikke fikk gjort så mye av som yrkesaktiv, slik som fotografi, fiske og fjellturer. Nå tar jeg Active Collagen jevnlig og er mer aktiv enn noen gang!

Active Collagen er et norskutviklet produkt formulert for å motvirke og forebygge utfordringer knyttet til muskler og ledd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

Bestill her til halv pris!

Kroppens kollagen produksjon avtar fra fylte 30 år
Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen, hele 70 prosent av proteinet i brusk består av kollagen. Brusk virker som en naturlige støtdempere i alle kroppens ledd og akkurat derfor anses kollagen som den viktigste bestanddelen i opprettholdelse av brusk, leddbånd, sener og bein.

Etter fylte 30 år avtar kollagenproduksjonen vår i kombinasjon med at kroppen reduserer evnen vår til å ta opp proteinet. Dermed forsvinner mye av den naturlige smidigheten. Og mange vil oppleve en økning i udefinerbare muskel-og leddplager.

Kort fortalt er kollagen limet i kroppen og utgjør til sammen en tredjedel av kroppens proteiner og er den viktigste byggeklossen i brusk, ledd, muskler og hud. Men med over 20 typer kollagen er det noen typer som er viktigere å få i seg enn andre. Type en og to er de som anses som viktigst.

Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type II kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

I tillegg inneholder Active Collagen gurkemeie og flere andre gode virkestoffer.

Gurkemeie har vært brukt i over 4000 år som naturmedisin for å behandle en mengde ulike symptomer. Nyere forskning kan også tyde på at virkestoffet i gurkemeie, curcumin, kan ha en lindrende virkning på ømme og stive ledd. Gurkemeie anses derfor i dag å være et godt alternativt/supplement ved behandling av svake leddplager.

Bestill her til halv pris!

Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Andre viktige funksjoner er mineralisering av skjelettet, dannelse av pigment (melanin) og regulering av kroppstemperatur.

Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitamin C er dessuten en antioksidant, som sammen med vitamin E bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff.

Vitamin D – Den viktige funksjonen for vitamin D er å sikre nok opptak av kalsium fra tarmen, og tilstrekkelig med vitamin D fra barndommen av har betydning for å kunne unngå beinskjørhet i eldre år.

Active Collagen ble lansert på det norske markedet nå i mai og har allerede blitt en stor suksess.

–  Vi ser at Active Collagen virkelig treffer en nerve blant de med mindre muskel- og leddplager –  pågangen viser at brukerne virkelig vil ha dette som en del av sin hverdag. Mange har allerede fått gode resultater med Active Collagen.

En aktiv herlig hverdag!

Gunn fra Oslo er en ivrig turgjenger i skog og mark, hun tar Active Collagen daglig og både muskler og ledd fungerer godt. Jeg anbefaler alle å prøve Active Collagen!

Bestill her

Active Collagen – det beste produktet for muskler og ledd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

Bestill her
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen til halv pris!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil teste Active Collagen og gir deg første sending til HALV PRIS!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.