– Edgar opprettholder sin aktive hverdag med Active Collagen

Edgar (67) fra Stavanger ville prøve noe nytt for å beholde sin aktive hverdag. Kosttilskuddet Active Collagen ble løsningen. – Jeg kan ikke klage på formen, leddene og spesielt knærne føles mye bedre! 

– Jeg er veldig glad i å gå tur og liker spesielt godt å gå tur på fjellet, forteller han. For etter mange år som yrkesaktiv ville 67-åringen gjøre mer av det han likte aller best. – Jeg vil rett og slett ta igjen det jeg ikke fikk gjort så mye av som yrkesaktiv, slik som fotografi, fiske og fjellturer.

Active Collagen hjelper Edgar med å opprettholde tempoet. Fordi god helse og en sterk kropp alltid har vært viktig for den travle pensjonisten.

 

Reduserer aldersrelaterte problem 
Dersom du i likhet med Edgar ønsker et kosttilskudd som hjelper deg å opprettholde normal knokkel -og muskelfunksjon, kan Active Collagen være løsningen. Gjør som Edgar og bestill Active Collagen til halv pris her

Kosttilskuddet har en unik sammensetning av naturens beste ingredienser som hjelper deg med aldersrelaterte problemer som stive ledd og såre muskler. – Active Collagen består av kollagen, gurkemeie, mangan og kobber, i tillegg til vitaminene C og D, derfor ville jeg starte med akkurat dette kosttilskuddet til fordel for andre, forteller den aktive pensjonisten. Disse ingrediensene i kombinasjon er det han mener han trenger for å holde seg frisk og rask. – Dette har fungert så godt for meg forteller han.

Bestill her til halv pris!

Active Collagen inneholder CartiCol collagen type II
Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type (2) kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

CartiCol® stimulerer til regenerering av brusk i leddene, reduserer leddstivhet og smerte. CartiCol® kollagen kan også bidra til å redusere og forebygge inflammatoriske reaksjoner.

En stor fordel med udenaturert kollagen type II er at den virker i så lave doser som 30-40mg / dag. Den er derfor mye mer effektivt enn hydrolyserte kollagenprodukter, som bare virker som byggesteiner for brusk ved høye doser på opp til10 gram / dag.

Visste du at:

  • Kollagen proteinet utgjør 70% av brusken og virker som en støtdemper i leddene
  • Studier viser at gurkemeie (curcumin) kan virke positivt på en rekke aldersrelaterte problemer som såre muskler og ledd
  • Mangan gir sterke knokler/ben
  • Vitamin D er god for muskler og energi
  • Vitamin C er godt for immunforsvar og energi
  • Etter 30-årsalderen synker kroppens produksjon av kollagen

“-Jeg anbefaler alle å prøve Active Collagen, avslutter Edgar”.

Bestill nå! Få 50% rabatt!

Prøv det nye norske kosttilskuddet!
Fyll ut skjema nedenfor – Ingen binding

Relaterte artikler:

Det beste produktet for muskler og ledd

Vi ønsket å lage det beste mulige produket for de med muskler -og leddplager, sier utviklerne av Active Collagen. Og nevner kollagen og gurkemeie som to av heltene blant de effektive ingrediensene i produktet.

LES MER