– Edgar har beholdt styrken og smidigheten i knærne med nye Active Collagen

Kneleddet er et av de mest belastede leddene i kroppen, kneleddet tar i mot vekten av hele kroppen din, absorberer støtt og slag, og sørger for at du kan bøye nedre del av benet ditt. For å smertefritt kunne gå, bevege seg, sette seg på huk eller flytte seg rundt så trenger man gode bevegelige knær. Dette har vi tenkt på når vi har satt sammen det nye norske kosttilskuddet Active Collagen.

Edgar fra Stavanger har et langt yrkesliv bak seg som driftsleder. Nå, som pensjonist, nyter han en aktiv tilværelsen sammen med kjæresten og familien. – Jeg er mer travel nå enn det jeg noensinne har vært, forteller Edgar. Etter at jeg startet med Active Collagen føler jeg meg mye bedre, spesielt i knærne.

Bestill her til halv pris!

Kneets bevegelighet måles normalt med et verktøy som heter goniometer, normal bevegelighet ligger i området fra 0 grader (rett ben) til 135 grader (helt bøyd ben).

De fleste normale aktiviteter krever mellom 0 og 117 grader bevegelse av kneet, vanlig gange krever fra 0 grader (rett ben) og opp til 60 grader bøyd ben.

Gode knær gir deg livskvalitet!

Active Collgen -ett kosttilskudd for muskler og ledd
Graf 1:
søylen viser gjennomsnittlig knelengdeforlengelse hos friske personer. Effekten av ikke-denaturert kollagen type II er klinisk studert hos friske, aktive voksne. De oransje søylene representerer de behandlet med udenaturert kollagen type II og de blå stavene representerer personer som har fått placebo.

Bestill her til halv pris!

Active Collagen inneholder CartiCol collagen type II
Active Collagen inneholder udenaturert kollagen fra kylling og er et type (2) kollagen. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeidet, og fordi den blir beholdt i sin naturlige form blir effekten optimal.

CartiCol® stimulerer til regenerering av brusk i leddene, reduserer leddstivhet og smerte. CartiCol® kollagen kan også bidra til å redusere og forebygge inflammatoriske reaksjoner.

En stor fordel med udenaturert kollagen type II er at den virker i så lave doser som 30-40mg / dag. Den er derfor mye mer effektivt enn hydrolyserte kollagenprodukter, som bare virker som byggesteiner for brusk ved høye doser på opp til10 gram / dag.

“-Jeg er veldig glad for at jeg startet med Active Collagen forteller Edgar”.

 

–  Vi ser at Active Collagen virkelig treffer en nerve blant de med mindre muskel- og leddplager. Pågangen viser at brukerne virkelig vil ha dette som en del av sin hverdag. Gjør som Edgar, bestill Active Collagen og prøv selv!

Bestill nå! Få 50% rabatt!

Prøv det nye norske kosttilskuddet!
Fyll ut skjema nedenfor – Ingen binding

Relaterte artikler:

Det beste produktet for muskler og ledd

Vi ønsket å lage det beste mulige produket for de med muskler -og leddplager, sier utviklerne av Active Collagen. Og nevner kollagen og gurkemeie som to av heltene blant de effektive ingrediensene i produktet.

LES MER