Active Collagen – ett unikt muskel og leddprodukt

Dette inneholder kosttilskuddet Active Collagen!
Kosttilskuddet Active Collagen er en nyhet på det norske markedet. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av aktive og naturlige ingredienser.

Active Collagen er et muskel -og leddprodukt som har som mål å bevare smidighet og mobilitet i kroppen. Kosttilskuddet er nøye sammensatt av ulike virkestoffer – virkestoffer med dokumentert effekt i kroppen.

 

Kollagen – For kroppens bevegelighet
Kollagen er det viktigste proteinet du finner i bindevev, og helt nødvendig for kroppens bevegelighet. Men ved fylte 30 år avtar kroppens naturlige kollagenproduksjon. Mange opplever i større grad å føle seg stiv og støl, uten at det nødvendigvis er en medisinsk diagnose.

Active Collagen - Kosttilskudd for muskler og ledd. Inneholder Collagen, gurkemeie, mangang, kobber C og D vitamin.

Active Collagen – Kosttilskudd for muskler og ledd. Inneholder Collagen, gurkemeie, mangang, kobber C og D vitamin.

– Vi ønsket å lage et produkt som inneholdt en rekke potente ingredienser, slik at kosttilskuddet skulle ha best mulig effekt, sier gründerne. Tall fra SSB (Statistisk Sentralbyrå) viser at hele 25 prosent av den norske befolkningen til enhver tid sliter med udefinerbare muskel- og skjelettplager.

Dette kan være ømme muskler og ledd og/eller stive knokler. En tredjedel av denne gruppen er kvinner i alderen 45 til 66 år. Den viktigste årsaken til disse plagene er slitasje på leddbrusk forårsaket av alder. Kosttilskuddet Active Collagen er derfor skreddersydd med tanke på å bevare velfungerende ledd, muskler, knokler og bindevev.

Dette som til sammen utgjør kroppens “byggverk”. Musklene er kroppens kraft og styrke, mens knokler, ledd og bindevev gir kroppen støtte. Brusken utgjør glideflatene og kan betegnes som “limet” mellom alle ledd. Den fungerer som naturlig støtdempere og sørger for at ledd beveger seg jevnt og uten friksjon. Dette er bevegelsesapparatet vårt som sørger for at vi har en normal aktiv hverdag.

Hvorfor kollagen Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen, og er den viktigste bestanddelen i brusk, leddbånd, sener og bein. Derfor er det viktig å opprettholde kroppens naturlige produksjon slik at det bidrar til myke, smidige og friske ledd. Normal kollagendannelse virker som naturlige støtdempere i alle kroppens ledd.

Active Collagen inneholder udenaturert kollagen type II fra kylling. Udenaturert kollagen betyr at den ikke er kjemisk bearbeiding av råvaren. Og blir beholdt i sin naturlige form, slik at effekten blir så god som mulig.

Gurkemeie (curcumin) Gurkemeie har vært i bruk i over 4000 år som naturmedisin for å behandle en mengde ulike symptomer. Gurkemeie er et svært kraftig antioksidant, faktisk sterkere enn blåbær og mange andre kjente frukt og bær. Antioksidanter beskytter som kjent mot såkalte frie radikaler som er skadelig for cellene. Gurkemeie er en urt i ingefærfamilien og stammer fra India.

Den omtales som betennelsesdempende og har vært i bruk mot mange ulike sykdommer, slik som giktsmerter og fordøyelsesproblemer. Urten har en karakteristisk gul farge som har gitt den kallenavnet “Indisk safran”.

Active Collagen med gurkemeie (curcumin)

Nyere forskning kan også tyde på at virkestoffet i gurkemeie, curcumin, kan ha en lindrende virkning på ømme og stive ledd. Gurkemeie anses derfor i dag å være et godt alternativt/supplement ved behandling av svake leddplager.

Mangan 
Mineralet mangan finnes i størst grad i benmasse og i mitokondrierike organer som lever, bukspyttkjertel og i nyrer. Mangans funksjon i kroppen er som kofaktor for en rekke enzymer, deriblant enzymer som er involvert i oppbygging av proteiner, mucopolysakkarider (slim) og kolesterol.

Mangan bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber
Kobber er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev. Kobber fremmer i tillegg dannelsen av hemoglobin i de røde blodcellene som transporterer oksygen i blodet, og bedrer de røde blodcellene (hemoglobin) sitt opptak av jern. Andre viktige funksjoner er mineralisering av skjelettet, dannelse av pigment (melanin) og regulering av kroppstemperatur.

Vitamin C 
Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitaminet er også nødvendig for å kunne regulere kroppens opptak av jern. Vitamin C er dessuten en antioksidant, som sammen med vitamin E bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoff.

Vitamin D
Den viktige funksjonen for vitamin D er å sikre nok opptak av kalsium fra tarmen, og tilstrekkelig med vitamin D fra barndommen av har betydning for å kunne unngå beinskjørhet i eldre år.

Active Collagen - ett kosttilskudd for muskler og ledd

Nyhet! Active Collagen med gurkemeie.
Ditt nye unike kosttilskudd for muskler og ledd.
Prøv Active Collagen til HALV PRIS idag!

BESTILL NÅ

HALV PRIS NÅ!
Bestill Active Collagen idag!

– ditt nye kosttilskudd for ledd og muskler

Active Collagen leveres trygt helt hjem til deg!

Relaterte artikler:

Edgar er en aktiv pensjonist og skal gå igang med nye Active Collagen.

Edgar 67
– Endelig et kosttilskudd for meg
I den norske befolkningen finnes det til enhver tid 25% kvinner og menn med muskel og skjelett plager. 

LES MER

Ett kosttilskudd for ledd og muskler
Active Collagen er et norskt kosttilskudd utviklet for muskler og ledd. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon. Mangan gir sterke knokler/ben.

LES MER