1 års jubileum for populære Active Collagen – Kosttilskuddet for muskler og ledd.

Kosttilskuddet Active Collagen, med sin unike formulering bestående av blant annet udenaturert collagen og gurkemeie, feirer ett års jubileum. Tusenvis av nordmenn har testet Active Collagen og det har virkelig blitt en favoritt som kundene har trykket til sitt bryst, tilbakemeldingene er både mange og veldig positive.

Active Collagen ble lansert i fjor sommer med en unik formulering som skulle være et alternativ til de etablerte aktørene i markedet. Produktet har blitt svært populært og har klart å etablere seg som et godt og populært alternativ. Active Collagen består av en meget sterk kombinasjon av det beste naturen har å by på, kollagen type II , curcumin (gurkemeie), mangan og kobber, i tillegg til de potente vitaminene C og D.

Nå har vi delt ut tusenvis av pakker med Active Collagen til nordmenn, nå deler vi ut gratis dobbel dose til alle dere andre som vil prøve. Få din her!

Active Collagen med gurkemeie, mangan, collagen, Kollagen, C og D vitamin - Et kosttilskudd of rmuskler og ledd

Magne fra Svolvær har en helt ny hverdag, han bruker Active Collagen daglig og anbefaler det til alle han kjenner.

 

Active Collagen er et muskel -og leddprodukt som har som mål å bevare smidighet og mobilitet i kroppen. Kosttilskuddet er nøye sammensatt av ulike virkestoffer:

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, 70 % av proteinet i brusken består av kollagen og kollagen fungerer som en støtdemper i alle ledd. Kollagen har en sentral funksjon i kroppens ledd, og finnes b.la. i fingre, hofter og knær.

Mangan – bidrar til å opprettholde normalt skjelett / normal benbygning, det er også viktig for normal dannelse av bindevev.

Kobber – er en viktig bidragsyter for dannelse av bindevev og bidrar til de røde blodcellene (hemoglobin) sitt opptak av jern. Andre viktige funksjoner er mineralisering av skjelettet.

Vitamin C – er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Vitamin C er en antioksidant.

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar også til å opprettholde immunsystemets normale funksjon og verdi.

Active Collagen – Norges nye kosttilskudd – Prøv det gratis du også!

Jeg valgte Active Collagen

Gunn valgte Active Collagen med den unike kombinasjonen av udenaturert collagen og gurkemeie. Gunn er glad i gå turer og behøver et kosttilskudd for muskler og ledd. Nå sverger hun til Active Collagen!

Les mer

Kosttilskudd for muskler og ledd

Kosttilskuddet Active Collagen er et nytt norsk kosttilskudd. Med ingredienser som gurkemeie og udenaturert kollagen er dette det ypperste naturen har å by på av  ingredienser.

Bestill her
Ja takk! Jeg prøver gjerne Active Collagen gratis!

Bestill enkelt ved å fylle ut skjema nedenfor! Vi sender deg Active Collagen innen 10 dager!

Kom igang med Active Collagen idag!
Vi setter pris på at du vil komme igang Active Collagen, her får du dobbel dose gratis!

Active Collagen bruker Posten og Bring. Sikker og trygg levering!
Sikker og trygg bestilling. Levert rett hjem til postkassen din.